torstai 14. huhtikuuta 2011

Fruktsallad

Tein tänään hedelmäsalaattia. Olen aivan varma, että jokainen osaa tehdä ihan itsekin hedelmäsalaattia, mutta ajettelin laittaa sen kummiskin tänne, kun kerta jotain ruokaa tein.

Näistä aineksista se salaatti syntyi: päärynä, banaani, kaksi keltaista kiiviä ja muutama viinirypäle.

Kuori päärynä ja paloittele se astiaan, lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu banaani ja kiivit ja viinirypäleet, jotka kannattaa halkaista kahtia.

Ja sittenpä se on valmista syötäväksi, ellei halua laittaa siihen jotain nestettä. Minä en laittanut koska tykkään paremmin tuollaisesti "kuivasta" hedelmäsalaatista.


Ai niin ja tuo keltainen kiivi oli uusi tuttavuus, jonka otin vahingossa kaupasta. Huomasin tämän vasta kun aukaisin paketin ja ihmettelin, että missä ne karvat on ja sitten luin etiketistä, että keltaisia kiivejä. Nuo kiivit ovat paljon makeampia kuin vihreät kiivit. enkä kyllä enää koskaan osta niitä koska ne ovat minun makuuni liian makeita, pidän enemmän vihreistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti